Nie wiem czy potrafie porownac miekkosc jedwabiu, kaszmiru i bawelny, one wszystkie sa baaardzo miekkie, tyko troche inaczej. Zlamany en tez jest bardzo miekki.
Nie wiem czy potrafie porownac miekkosc jedwabiu, kaszmiru i bawelny, one wszystkie sa baaardzo miekkie, tyko troche inaczej. Zlamany en tez jest bardzo miekki.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
no dobra, gadałam z m.ZDECYDOWALIŚMY się na jedwab
kwestia tylko gdzie go dostać i czy DonKAczka będzie takowy miała
Moja miłość to zdecydowanie indio silk![]()
ciekawa jestem tylko co daje kaszmir- jakie odczucia i co o nim sądzicie- a tak, to będę miała już chyba full informacji![]()
..
Oddychaj gleboko. Najlepiej sprobuj bawenianego indio, jesli nie bedzie wystarczajaco dobry, to rozejrzyj sie za takim z ulepszaczem, ale wybierz po kolorze. Nasze, jak by nie patrzec subiektywne opinie nie na wiele Ci sie zdadza. Kazdy ma swoich ulubiencow i Twoi moga byc zuelnie inni niz nasi.![]()
Mam 4 bawelniane indio, sa super mieciutkie, ale najbardziej flanelkowe indio jest to bialo czarne farbniete na ciemny roz, po prostu bajka![]()
Moja kolkowa jest z indio z lnem, tez szalenie mieciutka, ale najbardziej sie gniecie z tych indio, ktore mam. Moze uda mi sie kupic indio z welna, mialam nino z welna i bylo jak marzenie![]()
kaszmir jest mięciutki, puchaty , delikatny, przewiewny, cienki, lekki...
nie grzeje, nie gryzie, elegancko wyglada, nosi swietnie, mota sie go banalnie...
na Twoim miejscu zaczela bym od limitowanej bawełny
bawełna + len czy sama bawełna
a pawie to sama bawełna, bo mi się jedynie farbnięte na niebiesko podobają
..
Pawie sama bawelna, ale nosza jak marzenie.
5 jest za krotkie dla Ciebie?
na plecaczek z wykończeniem tybetańskim boje się że nie storczy![]()
czekaj zaraz sprawdzę na 4,6 ile zostaje
..
Moge zmierzyc ile te pawie maja faktycznie.
pawie to PAWIE i inne niz indioale nosza i leza bez zarzutu
pawie w dotyku jak żakard ale noszą lepiej.
a wracając do indio, ja jednak uważam że silk się wrzyna i opada. nosiłam madzię kilka razy na spacerach w pożyczonym od alexowej i na pewno nie było to wina niedbałego motania![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
naprawdę,zacznij od bawełny limitowanej,jakiegoś indiosa,nie myśl za dużo,zawsze możesz sprzedać i znajdą się chętni,a chusta ma wszystkie cechy jakie chcesz.Zamieszczone przez Monetete
pozostaje mi zgodzić się z przedmówczyniąZamieszczone przez magda1980
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Mnie 13 kg w jedwabiu nosi(-lo) sie bosko i nic sie nie wrzynalo bynajmniej ekspertka wiazaniowa nie jestem
Proponuje rzucac moneta i wybrac metoda eliminacji.![]()